Latest News

Δράση της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ): “Μεταμορφώστε τα παλιά σας ρούχα και χαρίστε τους ζωή”.

Ολοκληρώθηκε εχθές (Τετάρτη 23 Νοεμβρίου) το πρώτο σεμινάριο της δεύτερης δράσης της ΔΕΔΙΣΑ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων 2022, που αφορούσε στο πως μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα παλιά μας ρούχα και να τους χαρίσουμε ζωή.

Σε συνεργασία με την κα Άννα Δρακάκη μοδίστρα της περιοχής Χανίων, δόθηκαν πρακτικές συμβουλές ραπτικής, που στόχο έχουν να ξαναζωντανέψουν τα ρούχα που μαραζώνουν στη ντουλάπα μας και απλά πιάνουν χώρο. Προσφέρθηκαν οδηγίες για το πως μπορούμε να φτιάξουμε τσάντες και φούστες από παντελόνια που δεν χρειαζόμαστε πια, όπως και πολλές άλλες χρήσιμες συμβουλές για την μεταποίηση και επαναχρησιμοποίηση των ρούχων μας.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο δεύτερο δωρεάν σεμινάριο μεταποίησης ρούχων στις 25 Νοεμβρίου 2022 σε συνεργασία με την κα Σοφία Μουζουράκη, Μπονιαλή 11-19, Χανιά, εντός Εμπορικού Κέντρου Ερμής και ώρα 16:00-18:00.

Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως (το αργότερο μέχρι τις 12:00 μ.μ. της 25ης Νοεμβρίου) στέλνοντας email στο seminar@dedisa.gr, αναφέροντας Ονοματεπώνυμο και Τηλέφωνο Επικοινωνίας.



Scroll to top