Latest News

Μεγάλες κόκκινες καρδιές (για να συλλέγουμε πλαστικά καπάκια) σε κομβικά σημεία των Χανίων στέλνουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας.

Το προηγούμενο διάστημα τοποθετήθηκαν τέσσερις μεγάλες χειροποίητες καρδιές σε κεντρικά σημεία της πόλης των Χανίων και υποδέχονται τα πλαστικά καπάκια για ανακύκλωση και τη μετατροπή της οικονομικής τους αξίας σε αγορά αμαξιδίων για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Οι καρδιές έχουν τοποθετηθεί στο Δημαρχείο Χανίων, στη πλατεία Δικαστηρίων, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και στους Αγίους Αποστόλους όπου ήδη έχουν συγκεντρώσει δεκάδες κιλά από πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό.

Οι καρδιές κατασκευάστηκαν στο συνεργείο της ΔΕΔΙΣΑ και τοποθετήθηκαν προκειμένου να συγκεντρώνουν τα πλαστικά καπάκια, τα οποία θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων ενισχύοντας τον κοινωνικό αντίκτυπο αυτής της περιβαλλοντικής δράσης, με την επιπλέον οικονομική ενίσχυση από την επιχείρηση και σε συνεργασία με φιλανθρωπικά σωματεία των Χανίων.

Στο σχεδιασμό της επιχείρησης είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κόκκινων καρδιών και σε άλλες περιοχές, ταυτίζοντας τον σημαντικό περιβαλλοντικό στόχο της ανακύκλωσης με μια σπουδαία κοινωνική πράξη.

Ας ρίξουμε καπάκια στις «Καρδιές» με την καρδιά μας, ώστε να βοηθήσουμε με τον τρόπο αυτό, την ανακύκλωση, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα.



Scroll to top