Latest News

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ.

Tο Σάββατο 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας για το έτος 2023 του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ στο κοσμικό κέντρο «Lido Royal-Event Hall».

Τους παρευρισκόμενους εργαζόμενους με τα μέλη των οικογενειών τους και τους φίλους τους υποδέχθηκαν και χαιρέτησαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου κ. Παπαδημητρίου Κυριάκος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γλεντουσάκης Κωνσταντίνος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Μαλλιαράκης Κωνσταντίνος και ο κ. Αλεξίου Βασίλειος, Ταμίας, ενώ μετέφεραν και τις ευχές του Προέδρου κ. Δερελή Γεώργιου, που απουσίαζε λόγω κωλύματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έλαβαν το λόγο και απηύθυναν ευχές ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ κ. Τσουπάκης Μιχαήλ, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Αλόγλου Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος Χανίων και η κα Μακράκη-Χαριτάκη Χρυσάνθη, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής κ. Πατεράκης Κωνσταντίνος.

Ειδικότερα, ο κ. Τσουπάκης, επισήμανε ότι η διοίκηση της επιχείρησης έχει δώσει πολύ μεγάλη σημασία στο προσωπικό και στο πως όλοι μαζί έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα σημαντικό αντίκτυπο σε όλη την χώρα. Εξέφρασε επίσης τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Χανίων, για την εμπιστοσύνη του στην τιμητική θέση του Προέδρου, το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνεργασία τους, παλιούς συνεργάτες αλλά και, κυρίως, προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης καθώς, όπως ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή στο Δήμο Χανίων, στο Νομό Χανίων, σε όλη την Ελλάδα η ΔΕΔΙΣΑ συζητιέται και αυτό οφείλεται σε εσάς».

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Πατεράκης ανέφερε ότι η επιχείρηση έκλεισε 30 χρόνια λειτουργίας από το 1993, όπου, από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα, κατάφερε να είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα οι Ευρωπαίοι να προτρέπουν και τους υπόλοιπους φορείς της Ελλάδας να ακολουθήσουν αντίστοιχο μοντέλο διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Ευχαρίστησε θερμά τους εργαζομένους οι όποιοι είναι «η ψυχή της επιχείρησης» και για το λόγο αυτό δεσμεύτηκε για τα δικαιώματά τους. Επισήμανε επίσης πως το 2023 θα είναι χρονιά ορόσημο για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο χώρας, καθώς ξεκινάει καινούρια προγραμματική περίοδος η οποία θα έχει μεγάλο ποσοστό χρηματοδοτήσεων, για το λόγο αυτό θα πρέπει η επιχείρηση να προετοιμαστεί για την ωρίμανση και τη λήψη χρηματοδοτήσεων για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιχείρηση και τον εκσυγχρονισμό της.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης στους εργαζόμενους που έχουν συνταξιοδοτηθεί: κ. Μπυράκη Βασίλειο αν. προϊστάμενο Διεύθυνσης Δρομολογίων, κ. Δασκαλογρηγοράκη Μιχαήλ, κ. Μπουλνταδάκη Αντώνιο, κ. Πετράκη Εμμανουήλ, κ. Λαρετζάκη Βασίλειο, κ. Πενταράκη Ιωσήφ, κ. Τζέλεση Γεώργιο, κ. Τζιομάκη Κωνσταντίνο, κ. Πετρομανωλάκη Ιωάννη, καθώς και στους οικείους του αείμνηστου Τροχαλάκη Νικηφόρου.

Την πίτα της εκδήλωσης ευλόγησε ο πάτερ Καρίπογλου Χρήστος, της ενορίας Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Νεροκούρου, ενώ το τυχερό φλουρί της πίτας έτυχε σε εργαζόμενο της ΔΕΔΙΣΑ, ο οποίος κέρδισε τρείς ημέρες άδεια (προσφορά της Διοίκησης της ΔΕΔΙΣΑ) και τριήμερη διαμονή σε σουίτα καταλύματος στη Παλαιόχωρα Χανίων (προσφορά της κας Μακράκη-Χαριτάκη Χρυσάνθης).

Εργαζόμενοι και Διοίκηση της ΔΕΔΙΣΑ αντάλλαξαν ευχές για μια  καλή και δημιουργική χρονιά, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση αλληλοστήριξης με στόχο το κοινό καλό και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

           



Scroll to top