Latest News

Πρώτη Τεχνική Συνάντηση για το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα «Συμμετέχω!»

Η ΔΕΔΙΣΑ πραγματοποίησε Τεχνική Συνάντηση, με εκπροσώπους τοπικών κοινωνικών εταίρων, για την παρουσίαση της Πράξης «Συμμετέχω!», που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους. Στη συνάντηση συμμετείχαν, από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων η κα Κυριακάκη Θεοδώρα, Πρόεδρος Δ.Σ., από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης ο κ. Κυριακάκης Μιχαήλ, Προέδρος Δ.Σ. καθώς και από την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Νομού Χανίων «Άπτερα» ο κ. Σταθάκης Χρυσοβαλάντης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΔΙΣΑ, ο κ. Βαρδάκης Εμμανουήλ, η κα Φλεμετάκη Μαρία, ο κ. Γιαννακόπουλος Αθανάσιος, η κα Βαλυράκη Ιωάννα και ο κ. Χατζηδάκης Σταύρος.

Η εν λόγω Πράξη «Συμμετέχω!», αφορά σε υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού και των επαγγελματιών, για την εναλλακτική διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων και των επιμέρους ρευμάτων τους και αποτελεί το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα για την Πράξη «ΠΡΟΛΗΨΗ αλλά και ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ».

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν εν συντομία το σύνολο των Δράσεων του προγράμματος και συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλεπόμενα στην ΔΡΑΣΗ ΙΙ «Εξειδικευμένες δράσεις για την ενημέρωση των επισκεπτών της Περιοχής Παρέμβασης. μέσω των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, των Κ.Υ.Ε. και λοιπών επιχειρήσεων παροχής τουριστικών υπηρεσιών» και στη ΔΡΑΣΗ ΙΙI «Εξειδικευμένες δράσεις για την ενημέρωση των εργαζομένων των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, των Κ.Υ.Ε. και λοιπών παραγωγών για την ορθή διαλογή στην πηγή ανακυκλώσιμων και άλλων απορριμμάτων».

Σκοπός της συνάντησης ήταν, αφενός, οι εκπρόσωποι των φορέων να συμμετέχουν ενεργά με τις δικές τους απόψεις στην τελική διαμόρφωση των δράσεων του προγράμματος και αφετέρου να σταθούν αρωγοί και να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές της πληροφόρησης.



Scroll to top