Latest News

Επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο Πλατανιά

Πρόγραμμα “Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση Μαθητιώσας Νεολαίας”

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 επισκεφθήκαμε το Νηπιαγωγείο Πλατανιά για να ενημερώσουμε μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς, με στόχο την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από αρμόδιο στέλεχος της υπηρεσίας, τον κ. Βαρδάκη Εμμανουήλ, Διευθυντή Εναλλακτικής Διαχείρισης.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, οι μικροί μας μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και τις αρνητικές επιπτώσεις των απορριμμάτων που παράγουμε, για τη διαδικασία της ανακύκλωσης και τα οφέλη της καθώς και για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, ή δεν ανακυκλώνονται.

Στο τέλος της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές, οι οποίοι αν και σε μικρή ηλικία συμμετείχαν ενεργά θέτοντας τις δικές τους απαντήσεις και ερωτήσεις. Παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, σχετικό με την ανακύκλωση.

Βασικός στόχος της ενημέρωσης των μαθητών, είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top