Latest News

Ολοκληρώθηκαν οι Θεατρικές Παραστάσεις της Εξυπνούπολης.

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι Θεατρικές Παραστάσεις της Εξυπνούπολης, στο Πολύκεντρο Βουκολιών στον Πλατανιά και στο Δημαρχείο Κισσάμου, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων 2023, με εθνικό συντονιστή τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης.

Τους παρευρισκόμενους στο Πολύκεντρο Βουκολιών, καλωσόρισε ο κ. Πατεράκης Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ, όπου επισήμανε μεταξύ άλλων ότι στόχος της Θεατρικής Παράστασης είναι να μεταφέρει στα παιδιά τη σημασία της πρόληψης παραγωγής αποβλήτων, της επαναχρησιμοποίησης «άχρηστων» προϊόντων καθώς και το πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση, για τη προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της Θεατρικής Παράστασης τα παιδιά μέσω ενός μικρού βίντεο που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είχαν την ευκαιρία να δουν ποιες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις των αποβλήτων που παράγουμε για το περιβάλλον αλλά και για την ανθρώπινη υγεία.

Οι συντελεστές της παιδικής παράστασης είναι: Σκηνοθεσία: Μαρία Λεκάκη, Θεατρικό κείμενο: Δέσποινα Τραχαλάκη, Κοστούμια: Γεωργία Μαρκαντωνάκη, Βοηθός σκηνοθέτη: Ρενάτα Τσιούλου, Ήχος – Φώτα: Γιάννης Λύκος, και Συμμετέχουν: Αγγελική Αλβανού, Εύα Παπαδάκη, Ρενάτα Τσιούλου, Βασίλης Ψαράκης.

Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές της παράστασης για το καταπληκτικό αποτέλεσμα, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Βουκολιών, το Δημοτικό Σχολείο Μάλεμε, το 1ο ,2ο , 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισσάμου για τη συμμετοχή τους και τους Δήμους Πλατανιά και Κισσάμου για την υποστήριξη της δράση μας.



Scroll to top