Latest News

Επίσκεψη στο 1ο Νηπιαγωγείο Αρωνίου

Πρόγραμμα “Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση Μαθητιώσας Νεολαίας”

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο πλαίσιο του προγράμματος Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης της μαθητιώσας νεολαίας της ΔΕΔΙΣΑ, στο 1ο Νηπιαγωγείο Αρωνίου, όπου αρμόδιο στέλεχος της υπηρεσίας, ο κ. Βαρδάκη Εμμανουήλ, Διευθυντής Εναλλακτικής Διαχείρισης, ενημέρωσε τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή τους.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν για τη διαδικασία της ανακύκλωσης, για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, ή δεν ανακυκλώνονται, για τα οφέλη της και το σεβασμό με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον καθώς και για τις αρνητικές επιπτώσεις των απορριμμάτων που παράγουμε στο περιβάλλον και την ανάγκη μείωσής τους. Παράλληλα διανεμήθηκε και ενημερωτικό υλικό, με πρακτικές συμβουλές για την ανακύκλωση. Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς για το όμορφο αναμνηστικό που μας χάρισαν.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησής τους σε περιβαλλοντικά ζητήματα να αποκομίσουν γνώσεις και να αναπτύξουν ένα σύστημα αξιών υπευθυνότητας και σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον, που θα διασφαλίσει την ποιότητα της ζωής τους και τη βιωσιμότητα του πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top